Cranium Spil

Hasbro er verdens næsstørste producent af legetøj. Hasbro er bla. rigtig gode til at lave brætspil. Cranium Spil er et af de bedste spil nogensinde fra Hasbro, det handler både om fysik og logisk tankegang. Cranium er valgt til årets familiespil, og det kan spilles fra 16 år og opefter. Der findes også en familieudgave, der er lidt nemmere i sværhedsgraden. Af andre klassiske spil kan nævnes spillene fra ALGA. Eks. det aller mest klassiske nemlig det gode gamle Matador Spil som er en lidt forenklet udgave af Monopoly som er lavet af Hasbro originalt. Indenfor brætspil findes der mange af de gamle klassikere i nye klæder. Danspil laver bla nogle af de gamle danske klassikere. Bla det mest populære af alle nemli det originale Ludo spil som både kan spilles som 6 mands eller traditionelt 4 mands ludo. Hvis man har ovennævte 3 brætspil i sin samling, er der basis for at få en masse hygge timer med familien.

This entry was posted by admin on Saturday, February 25th, 2012 at 7:56 am and is filed under Cranium . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.