LEGO Friends

Den nye fantastiske nye pige LEGO serie, udkommer her iår med ialt 14 nye sæt. Sidst i denne måned kommer LEGO Friends serien med deres første sæt som er relative små, og i prisklasserne 49-149 kroner. En af de store flotte sæt er LEGO 3188 Dyrlægen i Heartlake som indeholder 364 dele og den spåes til at være forårets store sælgert fra LEGO, da den indeholder masser af specialfigurer og andre komponenter, som er udviklet til pigerne efter kunstens bedste regler. En anden, med dog noget mindre sæt er LEGO 3065 Olivias Trætophus som bliver en af de store trods den beskedne æske med 206 dele. Alle sæt udkommer i Februr 2012, og serien suppleres så igen i Augus, med flere nye sæt. Det kan nævnes at der kommer 2 yderlige sæt i den tunge ende, mellem 500 og 700 kroner pr. sæt. Et er tilfælles for den nye LEGO Friends serie. Alle regner med at de bliver den største pige succes fra LEGO nogensinde. Den sidste der kommer i denne omgang er LEGO 3187 Skønhedsklinikken Sommerfuglen som er et lille sæt der er den perfekte pige gave.

This entry was posted by admin on Sunday, February 12th, 2012 at 11:36 am and is filed under LEGO Friends . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.