LEGO Pirates of the Caribbean

Ifdag er der er ingen tvivl om at vi mennesker, der husker alle nuancer af alt den geniale George Lucas nogensinde har skrevet. Serien starter med at erobre det fantastise piratskib, der også er lavet i en LEGO verison LEGO The Black Pearl 4184 som er et rigtig flot LEGO sæt. Der er også der, man antager, folk der kan huske enhver eneste drejning i de mere og mere udbyggede Pirates of the Caribbean historier, alle fire der er vist her. Men vis mig en person, der så den tredje Pirates film mere end én gang, og jeg vil vise dig en person med alt for meget tid til overs.

Uanset, om den blev lanceret samtidig med udgivelsen af ​​den fjerde film, Lego Pirates … er en mere meget opmuntrende end sædvanligt tage filmen tie-in. Det er bare at du ikke nødvendigvis vil forstå (eller huske) arealet oplysninger om nogen af ​​de film fra de afskårne scener her. Når så det er sagt, de er generelt farverig og vittig, og er ikke massivt afgørende for stadig at nyde puzzle-solving/scenery ødelægge glæden ved selve spillet.

Gennemført på et niveau med det første spil – Curse of the Black Pearl – og du vil låse de andre tre titler: Død mands kiste og Ved verdens ende, og den nye, On Stranger Tides. Udfyld alle disse, og du vil stadig kun være omkring 50% af vejen gennem spillet.

Som med tidligere Lego titler, er den største appel til “completist” – dem der er villige til at gå tilbage og udforske den enorme mængde af indhold at låse op for at gennemføre alle de bivirkninger udfordringer og finde hver samlerobjekt. De sædvanlige Lego regler gælder, såsom sølvgenstande, der kræver en sprængningsvåben at komme igennem dem. Det er relativt let at opnå. Du bliver nødt til at vente indtil slutningen af ​​On Stranger Tides dog, at få en sirene (hvis stemme kan bryde glas), og ud over den, før du får Sortskægs sværd og evnen til at åbne endnu flere områder og indhold.

This entry was posted by admin on Monday, February 20th, 2012 at 6:56 pm and is filed under pirates of the caribbean . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.