LEGO Skoletasker

Så er det snart tid til skolestart igen og alle børn der skal i skole skal have nye skoletasker og andet skoleudstyr. I år kommer der et kæmpe udvalg fra de forskellige levenrandører, ligefra LEGO til Disney og mange andre. I serien fra LEGO er det igen Ninjago som er i focus. Drengene er bare vilde med disse LEGO Ninja figurer og deres fede kørertøjer og udstyr. Og årts absolut flotteste LEGO skoletasker er da også med LEGO Ninjago motiver. Til denne skoletaske er der matchende penalhus og gymnastik pose. Til pigerne er der iår ikke noget egentlig tema, men vi forventer at der vil komme en skoletaske med det nye LEGO Friends til pigerne, efter serien lanceres her til Februar. Ellers er der et ret flot udvalg i LEGO penalhuse og andet tilbehør som er nødvendigt til børnenes skolegang. LEGO bags, kommer med 12 nye LEGO skoletasker til den kommende såson, 5 forskellige til piger, og 7 forskellige til drenge.

This entry was posted by admin on Wednesday, February 1st, 2012 at 9:39 pm and is filed under LEGO . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.