LEGO Cars

Til de mindste børn er LEGO Duplo kombineret med LEGO Cars vel det bedste bud på rigtig godt legetøj. LEGO har lavet et super produkt, med Disney licens på de berømte Cras Film. Sættene fra LEGO Cars indeholder, sæt med Lightning McQueen, Bumle, Mack og alle de andre sjove Cars figurer. Der er ca 15 sæt som er aktive i serien, inklusiv 5 sæt som er fra Duplo serien med store byggeklodser. En af de populære Cras figurer Mack hedder i Duplo Macks Biltur, og i den almindelige LEGO Cars serie hedder den Macks Transporter. Det mest solge Mack sæt er denne Duplo Cars Mack som er egnet fra 2-5 år. Macks Transporter er den mest solgte indenfor LEGO Cars almindelig størrelse legoklodser. Eller kan nævnes sæt som Tokyo løbet som indeholder en lille racerbane, med masser af de berømte Cars biler og en masse LEGO Cars tilbehør.

This entry was posted by admin on Saturday, March 24th, 2012 at 12:46 pm and is filed under LEGO Cars . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.