LEGO Star Wars

Største succes hos LEGO nogensinde. LEGO Star Wars har nu kørt de sidste mange år, og serien har leveret det ene klassesæt efter det andet. LEGO Star Wars topper året med et par flotte unikke sæt såsom LEGO Clone Turbo Tank og mange flere. Star ars er igen blevet ufattelig populær verde over, dels fordi filmen nu udkommer i en 3D version, som klart vil give den gamle klassiker nye klæder, og mon ikke om det bliver en sej oplevelse. LEGO har ihvert fald tegnet endnu en ny 10 års aftale med Lucas, om at føre serien videre. Et rigtig klasse produkt er klart LEGO Millennium Falcon som er det store moder rumskib fra Star wars fimene.Ellers er der dette år kommet mange nye ret store sæt, med de forskellige rumskibe fra LEGO Star Wars. Filmen har bare inspireret til ufatteligt meget flot legetøj, fra speciel LEGO. Vi kan glæde os til masser af nye LEGO Star Wars sæt gennem de næste mange år fra LEGO.

This entry was posted by admin on Friday, April 6th, 2012 at 11:27 am and is filed under LEGO Star Wars . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.