BRIO

Noget af det mest robuste legetøj som man kan få i dagens Danmark, er legetøj fra Svenske BRIO legetøj. Legetøjet er oftest udført i masivt træ eller finer, som efterfølgende er malet i flotte farver. BRIO legetøjet er af en kvalitet som ligger lidt højere end andre mærker indenfor trælegetøj. BRIO er nok mest kendte for deres store togbane serie som er meget omfattende med over 300 varernumrer. BRIO togbanerne fåes også i komplette sæt hvor der er masser af BRIO togbane tilbehør til de helt rigtige priser. De komplette BRIO togbanesæt er oftest ret gunstige rent prismæssigt, og det vil være noget duyrer at købe delene løst. BRIO togbanesættene starter ved 299,- og op til ca. 1500,- kroner. Den mest klassiske BRIO trælegetøj er dog og bliver den berømte BRIO gåvogn som fåes 1 2 forskellige versioner. Den ene har 90 graders oprejst stang, og er beregnet til de allermindste, den anden er kippet en smule og bruges somregel af de lidt større børn. Fæles for allle modeller er at de fåes i flere forskellige farver, og kvaliteten er så høj at de holder generation efter generation. Ingen tvivl om at vil man have kvalitet er BRIO legetøj et rigtig godt bud.

This entry was posted by admin on Friday, May 11th, 2012 at 4:35 am and is filed under BRIO . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.