Playmobil

Så er der igen nyheder fra den tyske legetøj gigant. Denne gang er det retro tid, og tid til at se gamle kendinge og klassikere fra Playmobil tilbage på legetøjs hylderne. Playmobil kommer med en helt ny serie indenfor det gamle western tema. Temaet er med borg ryttere og de gamle modeller indenfor heste og ryttere. Playmobil lancerer dette da serien for netop 20-25 år siden var det eneste ene for friske drenge. Og idag står farmand så og ser den gode gamle Playmobil borg, og kan huske de mange kvalitets legetimer med netop dette stykke Playmobil legetøj. En anden gammel kending er det store Playmobil piratskib 5135 som er det mest solgte Playmobil produkt fra den gamle serie. Playmobil 5135 piratskibet, er en nøjagtig mangen til udgivelse at den gamle klassiker, med de selvsamme våben og meget mere. Playmobil legetøjet er Tysk kvalitet fra enden til anden, og vi kommer til at se mange flere legetøjs serier fra dette fantastiske børne mærke.

This entry was posted by admin on Sunday, May 13th, 2012 at 7:32 am and is filed under Playmobil . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.