Phister og Philina

Et mærke som vider meget terræn i den Danske børnetøj verden er dette mode mærke til kræsne forældre. Mærket Phister og Philina er designet, med et flot snit, og fantastiske gennemtænkte farver. Phister og Philina er vel mest kendt for deres hjerte design til piger, og deres stjerne design til drengene. Phister og Philina er den del der handler om kjoler, bukser, bodystockings, tunika, t-shirt, og alt det er der almindeligt tøj til dagliugdagen. Funktionstøjet er skilt ud i et separat mærke, som går under brandet Racoon børnetøj som betyder vaskebjørn. Mærket er inspireret at vaskebjørnens snedighed, frækhed kombineret med pels og udholdenhed. Racoon er synonym med rigtig udendørs børn. mærket hed tidligere Cupcake som har en noget anden betydning og styrke, derfor er navnet og branddet ændret til noget mere robust udendørs. Børnetøj fra Racoon er noget af det stærkeste der findes på hylderne i de Danske børnetøjs butikker idag.

This entry was posted by admin on Tuesday, June 19th, 2012 at 5:59 pm and is filed under phister og philina . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.