Barbie

Den klassiske lyserøde serie fra Matell har glædet piger verden over i mange år. Dukken hed oprindeligt Lily og kommer fra Tyskland. Ingen tvivl om at Barbie Dukker er et hit blandt pigerne, og det vil det blive ved med at være mange år frem. Idag er specielt computeren og det elektroniske legetøj er ved at tage over, men ikke hos Barbie fans, der er dukken stadig populær, og kan ikke erstattes af et computer spil. I år kommer der en masse flotte nyheder fra Barbi, bla, en barbie dukke med hesten Tawny der kan gå ved siden af Barbie, en anden er dette flotte Barbie klædeskab med masser af barbie tøj, festtøj og tilbehør. Barbie er og bliver julegaver til piger, og vi være at finde under juletræet igen iår ligesom alle foregående år.

This entry was posted by admin on Saturday, August 4th, 2012 at 2:08 pm and is filed under Barbie . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.