CeLaVi

Et af de bedste mærker i Danmark, når vi taler funktionstøj, både på pris, og samtidig en rigtig god kvalitet, er mærket CeLaVi et perfekt valg. Flyverdragter med vandsøjletryk op til 8000 vindtæthed og meget mere. CelaVi læger somregel også i den bedre ende når magasinet TÆNK tester flyverdrager fra Danske fabrikanter. På regntøj siden, er CeLaVi særdeles stærke, med de flotteste designs specielt på PU regnsættene. Det mest solgte regnsæt i Danmark er CeLaVi, hvor speciel deres elefantprint er populære.

CeLaVi er kendt for kvalitet til en fornuftig pris. Specielt en CeLaVi flyverdragt fåes til ca. 5-700,- for en model med motiv, samt vand og vindtæt. Vandsøjletryk på 8000,- og tallene på disse flyverdragter holder somregel hvad de lover. Hvis man som mange forældre syntes at det er for dyrt at give op til 1100 eller lignende for en flyverdragt som barnet kun kan passe i 6 måneder, er CeLaVi et rigtig godt køb, som varmt kan anbefales.

This entry was posted by admin on Sunday, November 4th, 2012 at 8:54 am and is filed under CeLaVi . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.