LEGO Chima

Så er der nyt fra LEGO igen. Denne gang har man fundet inspiration til en ny drenge serie. Navnet er LEGO Chima som er en nytænkning af LEGO Ninjago, men blot med flere forskellige temaer. LEGO Chime er med en serie indenfor byggesæt, og en serie med krigere og samle objekter. Serien indenfor LEGO Chima byggesæt starter nedefra 99,- og spænder helt op til Ca. 1000 kroner. LEGO Chima er udset til at tage drengene med storm, på lige vilkår med LEGO Friends til pigerne. LEGO Chima er et gennemtænkt koncept, som der er udset til at blive en ny mega sællert fra LEGO. I den første stribe af sæt, er LEGO Chima 70006 Craggers Kommandobåd den absolut mest iøjnefaldende.

This entry was posted by admin on Wednesday, November 21st, 2012 at 8:24 pm and is filed under LEGO Chima . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.