Mikk-Line Funktionstøj til kræsne Forældre

Den Danske mærke, som har holdt sig på dydens smalle sti, og produceret, flyverdragter, regntøj, jakker, huer og handsker til børn i Scandinavien i nu 20 år. Mærker er Mikk-Line og udmærker sig med at have noget af den bedste kvalitet, til den forholdsvis lave pris. Hvis man er på udkig efter billig Mikk-Line funktionstøj kan man kigge efter sidste års modeller, som ofte sælge med ret store rabatter, der er eksempler på halv pris, eller lidt mindre, så kan man nøjes med de lidt ældre modeller er dette oftest der der kan gøres en god handel. I Januar kan man eks. købe en  flot Mikk-Line flyverdragt for under 400 kroner. Modeller er som nedenstående.

Denne model til baby fra Mikk-Line er den mest populære med dobbelt lynlås

 

Mikk-Line er dog meget mere end flyverdragter. Også de populære Mikk-Line termosæt med fleece er til prisen noget af det bedste man kan offer til sit barn. Termosættene er specielt attraktive, hvis det ikke er meget koldt, alså mest i efterårsmånederne, eller det tidlige forår.

 

This entry was posted by admin on Monday, February 18th, 2013 at 8:35 pm and is filed under Børnetøj . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.