LEGO Castle

Er der noget som det gode gamle ridder tema ? I hvert fald har LEGO consernen atter livet dette fantastiske tema op igen, med den nye LEGO Castle serie som indeholder alt hvad der hører middelalder liv og krige til. LEGO Castle er en af de mindre serie, men dog er lege kvaliteten helt i top. LEGO Castle starter med 70400 Bagholdsangreb i byen som er en af de små sæt til ca. en hundrede lap. Serien er til børn mellem 6 og 12 år, og er mest baseret på middelalder krig med ildspruttende drage seje middelalder våben, fæsninger og ridere osv. LEGO Castle ventes at blive det helt store her til årets julehandel.

LEGO Castle serien rundes i føste omgang af med det helt store sæt som hedder LEGO Castle 70404 Kongens Borg som er med en komplet kæmpe fæstning, med kriger stor hejsebro, riddere til hest, masser af våben, og en stor katapult så fjenden kan angribe borgen. LEGO Kongens Borg er rosinen i enden, og er et fantastisk flot sæt og må siges at være en af årets julegavefavoritter.

This entry was posted by admin on Saturday, March 23rd, 2013 at 6:41 am and is filed under LEGO . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.