Barbapapa

Intet er mere simpelt og klassisk indenfor legetøj, end de sjove runde figurer uden ben. De er simple balloner med ansigter. Det er Barbapapa som i sin tid stammer fra Frankrig og ordet Barbapapa betyder falktisk Candyfloss på Dansk. De små runde figurer er opfundet i slutningen af 60erne hvor det var et Fransk ægtepar der fik ideen med Barbapapa. Figurene har været meget populære op igennem 80erne, hvor de så gik i glemmebogen igen. Senere nemlig i år 2004 kom de så tilbage efter mange år. Idag er Barbapapa igen blevet utrolig populære, både som fil og som legetøj.

Barbapapa legetøjer produceres nu i enhver afskygning. Puslespil, vendespil, opgavebøger, malebøger og selvfølgelig de populære Barbapapa figurer i form at far Barbapapa og mor. Speciel Barbapapa babylegetøj er meget populært i form af baby uro, sutteklude, og selvfølgelig de helt store barbapapa kramme bamser. Barbapapa er kommet tilbage fra gemmerne de sidste par år. Det blir spændende at se hvor længe de sjove Franske kramme dyr bliver ved med at være populære hos børnene.

This entry was posted by admin on Monday, April 1st, 2013 at 7:48 pm and is filed under Legetøjmærker . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.