LEGO Lone Ranger

I år kommer der flere super seje LEGO temaer, med speciel en serie skiller sig ud, og er helt unik. Her er der er tale om LEGO Lone Ranger som kommer fra filmen The Lone Ranger med selveste Johnny Depp i hovedrollen. Johnny Depp spiller krigeren Tonto, som er vild og super sej. Serien, fra LEGO kommer til at indeholde et rigtig flot togsæt, og masser af andre gode byggesæt, som alle er temaer fra filmen. LEGO Lone Ranger serien, kommer i første omgang med 5 sæt, som senere ventes at blive udbygget væsentligt, altefter hvor stor en succes filmen bliver. Men mon ikke at det er en sikker succes, når man ser at Disney står bag, og med en rolle liste som er helt forrygende.

LEGO Lone ranger serien, er et af de mindre serier, men med et rigtig godt potentiale, specielt det store sært i serien som hedder LEGO Lone Ranger Action på Skinner 79111 som er et helt fantastisk sæt med et godt gsmmelt godstog, med hele 3 vogne, og masser af LEGO Lone Ranger tilbehør og selvfølgelig LEGO figurer, og krigeren Tonto. LEGO Lone Ranger bliver helt sikkert et af de helt store hit i årets julehandel.

 

This entry was posted by admin on Sunday, April 7th, 2013 at 2:54 pm and is filed under LEGO . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.