Name It Børnetøj

Et mærke fra Bestseller koncernen, som både er prisbilligt og hvor kvaliteten er i top. Designet i kollektionerne spænder sig langt i alle sider rent farvemæssigt se alle farver på Name It produkterne her dog er det klassisk design det der er typissk. Kollektionerne i Name It børnetøj serierne kommer faktisk hver måned hvor alle basis varer får nye farver. F.eks bodystockings, strømper undertøj og meget mere skifter designet hver måned med nye flotte styles. Name It Børnetøj er meget mere en basisvarer som, undetøj, bodyer, sparkedragter osv.

Name It Flyverdragt model Storm

Name It er også funktionstøj som vinterjakker, sommerjakker, soft shell, fleece og meget mere. Alle Name It styles kommer i 2 serier, Storm er den lidt dyrer serie med kvalitet ala LEGO, Ticket og de andre Top mærker. Serien Wind er prisbillig og i en rigtig fornuftig kvalitet. Wind serien, er med flyverdragter fra ca. 300 kroner. Name It kollektionernes flyverdragter fåes i alle prisklasser mellem 300 og 600 kroner, se alle modellerne i Wind og Storm her hos Just4Kids.dk – Name It er altså kvalitet til de helt rigtige priser.

This entry was posted by admin on Monday, May 27th, 2013 at 5:25 pm and is filed under Børnetøj . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.