Test af Flyverdragter til Børn

Så er det atter ved at være sæson for at købe flyverdragter til sine børn. Igen er der forvirring om hvilke mærker der er de bedste. Køber man eks. en Reima flyverdragt er man rimelig sikker på at kvaliteten er i toppen. Reima er produceret og designet i Finland, hvor klimaet netop er til disse højkvalitets børnetøjs artikler, andre mærker som Ticket to Heaven og mange andre ligger også i toppen. Disse er endog også meget populære i eks. Finland, hvor vejret er væsentlig koldere end i Danmark.

Der foretages en del tests af vintertøjet, eks. TÆNK er ret grundige, hvor der testes vandtæthed, i vandsøjletryk, frostbestandighed og meget mere. Der findes dog flere institutioner, der udfører disse tests. Også antal af vaske testes, før end produkterne mister deres funktionsevne.

Her på sitet findes en del forskellige flyverdragter fra de forskellige mærker, klik ind på http://www.heaven4kids.dk/Børnetøj/Flyverdragter/ og læs meget mere om flyverdragter og fínd masser af gode tilbud.

 

 

This entry was posted by admin on Friday, August 23rd, 2013 at 5:49 pm and is filed under Børnetøj . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.