Helly Hansen Børnetøj

Norsk kvalitet når det er absolut bedst. Helly hansen er vel nog mest kendt for sejlertøj og den legendariske redningsvest i stærke orange farver, og med selvlysende reflekser. Men som noget nyt er Helly Hansen børnetøj også begyndt at blive populært, specielt skitøjet i form at skiundertøj, flyverdragter, skibukser og skijakker. Produkterne fra Helly hansen er testet under de vildeste forhold, og når man tænker på at de Norske skisteder, er de absolut koldeste skisteder som man kan besøger, er man ikke tvivl om at Helly Hansen er det absolut varmeste skitøj produkt overhovedet.

hellyhansenDen populære Helly Hansen Skiserie

Helly Hansen børnetøjet er dog mest kendt for ovenstående skiundertøj. Klassisk tætsiddende skiundertøj med svedtransporterende membran. Sættene fåes i forskellige farver, både til piger og drenge. Den mest populære er den ovenstående klassiske sorte model. Helly hansen har derudover komplet serie af regntøj til børn i klassiske og friske farver, både i PU kvalitet og som funktions regntøj med vandsøjletryk på 8000 mm. Kvalitetn på helly hansen børnetøjet er ikke til at overse.

 

 

This entry was posted by admin on Thursday, October 24th, 2013 at 1:42 pm and is filed under Børnetøj . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.