Melton Børnetøj

Melton er også gode indenfor fodtøj til børn

Melton laver både tøj til børn og teenagere, hvilket klart indikerer deres store Melton hjemmesko sortiment. De kan blandt andet tilbyde strømper, hjemmesko og undertrøjer, men de har i høj grad specialiseret sig inden for footwear.

Det vil deres udvalg inden for strømper og hjemmesko klart signalere, for det er nemlig utrolig stort. Både når det kommer til designs, størrelser og det materiale de er lavet i. Hvis du gerne vil forkæle børnenes fødder, kan Melton hjælpe.

Melton har stor erfaring

Melton er en dansk virksomhed med stor erfaring, faktisk har de været aktive i branchen, i mere end 30 år. Det har været med til at give den en stor know how på markedet, på forskellige områder. Det mest populære er dog Melton strømper som har været produceret siden virksomhedens start.

  • Melton har stor erfaring på markedet.

Et af de områder hvor de kan have gavn af deres erfaring, er når det kommer til børn og unges behov, for ikke at tale om deres foretrukne designs.

meltonstrømperLækker Melton strømpe med flot stjerne motiv

This entry was posted by admin on Saturday, December 28th, 2013 at 7:26 pm and is filed under LEGO . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.